Pijn bestrijding

Heeft u chronische pijnklachten? Dan adviseer ik om gebruik te maken van andullatietherapie. Het is een nieuwe methode om pijn te bestrijden. Al na 15 minuten merkt u dat de pijn vermindert. Andullatietherapie pakt niet de oorsprong van uw klachten aan, maar verlicht de symptomen. Regelmatige behandeling geeft het beste resultaat.
Hoe werkt het?
Tijdens de behandeling (15 of 30 minuten) ligt u in een ontspannen houding op het matras. Ik stel een programma op maat in, specifiek voor uw klachten.
Infrarode straling zorgt voor warmte die de bloedsomloop verbetert, verkrampte spieren verzacht en pijn en ontstekingen vermindert.
Ontspannende trillingen stimuleren de doorbloeding van het lichaam en het lymfesysteem. Bovendien stimuleren de trillingen de afgifte van endorfine en hormonen, waardoor u zich na de therapie heerlijk ontspannen voelt!
Voor wie is de therapie geschikt?
De werking van andullatietherapie is wetenschappelijk bewezen. Het werkt bij mensen met de volgende klachten:
Depressieve klachten, stress, burn-out
Herstel na ziekte om weer op kracht te komen
Chronische pijn (zoals lage rugpijn)
Osteoporose (botontkalking), pijnlijke gewrichten of zwakke spieren
Neurologische aandoeningen
Reumatische aandoeningen, fibromyalgie
Effect op sportprestaties
Sporters maken graag gebruik van andullatietherapie om het herstel te bevorderen en blessures en spierpijn te voorkomen. Diverse topsportclubs passen deze therapie inmiddels toe.
Film