Mijn naam is Suzanne Pollema. Door een aantal gebeurtenissen in mijn eigen leven ben ik me meer en meer gaan verdiepen in het menselijke lichaam en geest. Vanwege mijn eigen pijn ben ik op zoek gegaan naar verlichting, iets wat me kan helpen om gewoon weer deel te nemen aan het leven zonder dat ik zo belemmerd wordt door pijn, op die manier ben ik in aanraking gekomen met Andullatietherapie, en wat had ik daar een baat bij!
Het heeft mij zo goed geholpen dat ik ook graag anderen dit voordeel wil geven.
Omdat ik elke keer weer tegen de hoge kosten aanliep van deze behandeling was ik vastberaden om hier iets aan te doen. Mijn zoektocht begon en inmiddels kan ik zelf de behandeling aanbieden maar dan tegen een leuke prijs zodat er veel meer mensen kunnen ervaren wat ik zelf heb meegemaakt.


Om als Therapeut te mogen werken heb ik de opleidingen medische basiskennis en psychosociale basiskennis gedaan, na het behalen van mijn diploma’s stond niets mij nog in de weg om een eigen praktijk te starten.
Doordat ik ook veel interesse heb in de psychische mens heb ik besloten om niet alleen een medische maar ook een psychosociale opleiding te volgen, juist ook vanwege de combinatie die ik mensen nu kan bieden in life coaching en de goede ontspanning van Andullatietherapie. Dit blijkt een ontzettend goede combinatie te zijn. Samen met mijn cliënten ga ik op zoek naar een totale ontspanning van lichaam en geest, hierdoor komt het lichaam in een betere balans en kunnen we samen de problematiek te lijf gaan.
Al sinds mijn kinderjaren heb ik een bijzondere connectie met baby’s en kinderen, het communiceren met baby’s en peuters wordt ook wel baby fluisteren genoemd. Een baby geeft in een aantal geluiden aan wat er aan de hand is, door middel van training kan ik ouders leren deze geluiden te herkennen en op die manier beter hun baby begrijpen. Veel communicatie gaat op leeftijd nog via huilen en dat valt niet altijd mee. Baby fluisteren is een methode om ouders te helpen met alle problematiek waar je tegenaan kunt lopen als jonge ouder maar ook als je al meerdere kinderen hebt. Meer informatie hierover kunt u vinden bij de behandelingen.

Behandelingen:
Pijnbestrijding
Cellulitis verminderen
Slaapstoornis
Andullatietherapie
Lifecoach
Babyfluisteren
Kindercoach